Especialistes en Salut de la Dona | Ginecologia i Obstetrícia
El nostre centre
Carrer Marià Vayreda, 12
Truca'ns
972 62 45 33
Escriu-nos
info@equipdona.cat
Horari
Dil - Div de 16h - 20h

Un dels moments més especials de l'embaràs, és veure les imatges del teu nadó per ecografia, imagina't veure-les en 4D i 5D. Viu l'experiència de veure com és el teu nadó en moviment i t'emportaràs les fotos i vídeos de record impreses o en un pendrive. Som l'únic centre mèdic a Olot amb ecògraf 5D d'alta resolució.


Què és una Ecografia 5D?

Una ecografia 5D és una prova que permet veure imatges tridimensionals del teu nadó, on es pot obtenir una visualització real de com és el teu fill i els moviments que realitza.

Aquesta tecnologia ha evolucionat durant els últims anys i les imatges són en alta resolució i simulen la pell del nadó. Les sessions duren de 45 a 60 minuts, on podràs veure en una pantalla tot el procés, tindràs una experiència visual i emocional de vincle amb el teu nadó.

A quines setmanes està indicada?

La ecografia 5D permet enregistrar el desenvolupament sencer del teu nadó, des de les primeres imatges fins ben a prop del naixement, doncs la tècnica és completament segura.

Si prefereixes realitzar una única sessió, les setmanes de la 26 a la 30 són les millors, doncs el desenvolupament del nadó ja està avançat i permet capturar detalls com els peus, les mans o la cara.

Què ens diferència d'altres centres?

A Equip Dona les ecografies 5D, a diferència d'altres centres, les realitzem metges especialistes en obstetrícia i ecografistes experimentats. Podem utilitzar aquesta tècnica per completar l'ecografia convencional en cas de sospita d'algunes malformacions fetals.

Disposem d'un ecògraf d'última generació que implementa característiques com Fetal Realistic Vue, que ofereix imatges volumètriques amb textures quasi reals. Dediquem en la sessió el doble de temps que altres llocs, ja que volem oferir-te bones imatges i una experìencia que recordaràs tota la vida.

 

De quines opcions disposes?

Podràs realitzar una única o diverses sessions al llarg de tot l'embaràs, posem a la teva disposició les següents opcions:

Sessió Eco 5D de 20 minuts.
Sessió Eco 5D de 40 minuts.
Descomptes en sessions successives al llarg de la gestació.
Opció de Pendrive amb fotografiés i vídeos.
Opció informe amb àlbum de fotografíes.
Val regal Eco 5D per amics o familiars.

Truca'ns o escriu-nos per conèixer les diferents tarifes en cas d'embaràs gemel·lar.

Categoria Duració Preu
Ecografia 5D de 20 minuts 20m. 79,90€
Ecografia 5D de 40 minuts 40-60m. 129,90€
Pendrive amb fotografies i vídeos - 19,90€
Informe i àlbum amb les millors fotografies - 9,90€
Sessions successives de 5D Segons opció 20% descompte