Especialistes en Salut de la Dona | Ginecologia i Obstetrícia
El nostre centre
Carrer Marià Vayreda, 12
Truca'ns
972 62 45 33
Escriu-nos
info@equipdona.cat
Horari
Dil - Div de 16h - 20h
Tenim molta experiència en el camp de la ginecologia i disposem de l’equipament més avançat a Olot. Podem aplicar les últimes novetats terapèutiques i les proves diagnòstiques més modernes. Consulta tot el que t'oferim en cada una de les etapes de la vida.

Revisions Ginecològiques

Normalment quan parlem de revisió ginecològica ens referim al control i prevenció de malalties com el càncer de cèrvix.

El programa de detecció precoç del càncer de cèrvix consisteix en una exploració física/ginecològica, la citologia de cèrvix i una ecografia ginecològica transvaginal per poder veure l'úter i els ovaris. També pot ser necessari realitzar una determinació del Virus del Papil·loma, colposcòpia o biòpsies en funció del que diagnostiquem.

Incontinència d'Orina i Sòl Pelvià

La incontinència d’orina és una patologia molt més freqüent del que pensem. La seva incidència pot arribar a superar el 50% de les dones majors de 50 anys.

Moltes dones ho pateixen sense consultar amb un especialista i afectant negativament a la seva qualitat de vida.

Al centre t'ajudem amb tractament mèdic, t'aconsellem sobre la rehabilitació del sòl pelvià així com la possibilitat de tractament quirúrgic.

Patologia Cervical

El càncer de cèrvix és un dels pocs tumors que es poden diagnosticar precoçment abans que la dona noti cap símptoma. Fins i tot, és possible detectar lesions pre-canceroses.

La citologia cervical i la determinació del virus del papil·loma humà (VPH) són la millor estratègia de diagnòstic precoç. La vacunació contra el VPH i algunes altres mesures garanteixen la millor prevenció.

T'oferim totes les proves de diagnòstic previ i t'assessorem sobre tot el que pots fer per prevenir-lo.

Atenció a la Menopausa

La menopausa és la desaparició definitiva de les menstruacions, normalment succeeix al voltant dels 45-55 anys de vida. També pot ser conseqüència d’una intervenció quirúrgica o tractament mèdic.

La nostre funció és acompanyar-te en aquesta etapa, alleugerint la simptomatologia si és necessari, informar dels canvis fisiològics que es poden experimentar així com ajudar-te a viure aquest procés de la forma més natural possible.

Planificació Familiar i Anticoncepció

T’assessorem sobre tots els mètodes anticonceptius, hormonals i no hormonals.

Anticonceptius orals.
Anell vaginal.
Implant subcutani Implanon®.
Dispositiu intrauterí convencional.
DIU Hormonal Mirena®, Kyleena®
Preservatiu.
Diafragma.

Et realitzem la inserció i el control del DIU.

Atenció a l’Adolescència

Atenem els principals trastorns que afecten a l'adolescència com les alteracions menstruals, dismenorrea o acné, així com els dubtes i inquietuds en temes de sexualitat, anticoncepció i prevenció de malalties de transmissió sexual.

Endocrinologia Ginecològica

Les alteracions hormonals poden causar vàries patologies com el síndrome d’ovari poliquístic, alteracions menstruals, manca de menstruacions (amenorrea), acné i hirsutisme. Tenim àmplia experiència en el tractament d'aquest tipus de casos.

Malalties de Transmissió Sexual

Les malalties de transmissió sexual (MTS) són aquelles que es transmeten a través del contacte íntim en les relacions sexuals. Existeixen diversos tipus d’infeccions, algunes es poden curar fàcilment i altres requereixen d'estudis i tractaments més llargs.

Les MTS són la sífilis, la clamídia i gonocòccia, el virus de la immunodeficiència humana VIH, l’herpes genital, La tricomoniasi i els condilomes. A Equip Dona disposem de totes les proves de detecció de MTS.