Especialistes en Salut de la Dona | Ginecologia i Obstetrícia
El nostre centre
Carrer Marià Vayreda, 12
Truca'ns
972 62 45 33
Escriu-nos
info@equipdona.cat
Horari
Dil - Div de 16h - 20h
Posem a la teva disposició tot el necessari per el seguiment del teu embaràs amb la màxima seguretat. Comptem amb un equip expert en medicina fetal i obstetrícia d’alt risc, ecògrafs d’alta resolució i totes les possibilitats de diagnòstic prenatal.

Assesorament Preconcepcional

Consulta Preconcepcional

Si planeges quedar-te embarassada i vols fer-ho en les millor condicions de salut, visita’ns. Una consulta mèdica abans de l’embaràs té com objectiu assessorar sobre les millors condicions físiques, psicoemocionals i ambientals possibles per l’embaràs.

Realitzarem una anamnesi detallada, detectarem factors de risc, hàbits de vida o laborals no recomanats, farem una analítica i una ecografia per assegurar que tot està bé.

image-divider

Durant l'Embaràs

Diagnòstic Prenatal

Al nostre centre comptem amb una consulta específica de diagnòstic prenatal. En ella t’oferim des de assessorament abans de la gestació si sou portadors de malalties hereditàries, antecedents de fills amb malalties congènites, o heu patit avortaments previs.

També disposem de totes les possibilitats diagnòstiques durant la gestació.

Amniocentesi. (cariotip i arrays).
Biòpsia de vellositats corials. (cariotip i arrays).
Cariotip fetal en sang materna.
Proves genètiques als pares.

Experts en Obstetrícia

Ens hem esforçat en tenir la millor tecnologia i infraestructura per oferir-vos totes les tècniques de diagnòstic prenatal utilitzades als centres de medicina fetal més avançats.

D'acord amb les societats de medicina fetal més prestigioses d'Europa, podem oferir tècniques d'última generació de detecció precoç de risc obstètric matern i fetal.

Seguiment de l'Embaràs

A Equip Dona t’oferim el seguiment integral del teu embaràs, incloent totes les proves analítiques i ecogràfiques necessàries.

Apliquem els últims avenços en prevenció i detecció precoç de la preeclàmpsia, el preeclàmpsia test, així com totes les proves de diagnòstic prenatal entre altres.

Disposem d'ecògrafs d’alta resolució per ecografia obstètrica.

image-divider

Després del Part

Suport al Postpart i Alletament

A Equip Dona seguim amb tu després del part, ja que t'oferim seguiment i acompanyament en una etapa tan important com el post part i l’alletament.

Entenem la lactància materna com un fet natural i fisiològic, tot i així, els inicis no sempre són fàcils. Un professional especialitzat et donarà el suport que necessites per iniciar i establir la lactància amb èxit. Comptem amb la col·laboració d’una llevadora especialitzada en lactància materna.

 

Visites i Seguiment Personalitzat

Gaudiràs de visites i seguiment personalitat a domicili o a la consulta:

Et donem suport i ajuda en establir la lactància especialment a la tornada a casa i primers dies de vida del nadó.
T'ajudem a superar les dificultats com el dolor, les clivelles o els pits ingurgitats així com amb les primeres cures del nadó.
T'assessorem en la tornada al món laboral junt amb l'alletament.
Suport en situacions especials com bessons, lactància en tàndem o destete respectuós.